dimecres, 6 de febrer del 2013

ELS ALIMENTS, REDUIM RESIDUS

Sembla mentida que fins que no hem estat inmersos en una gran crisi, no ens haguem plantejat la quantitat de menjar que fem malbé a la nostra societat. Però una cosa està clara, més val tard que mai.
Un dels grans problemes és la gran quanitat de menjar que es fa malbé en els grans supermercats i que aquests no aprofiten, gestionant-los com a residus. La veritat aquest és un tema que fa mal la consciència, ja que molts d'aquests productes podrien ser aprofitats. En aquest àmbit s'està treballant des de diferents àmbits, però pensem que encara s'està fent poc. Creiem que hi hauria d'haver una aposta clara per part de les cadenes d'alimentació i de l'administració per limitar i reduir el màxim les quanitats d'aliments que es fan malbé en les grans superfícies. Aquests s'haurien de destinar a cobrir les necessitats bàsiques  en alimentació de tota la població i sobretot els més desafavorits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada